Agency

Inzet Superlooks professionals
Superlooks heeft een professioneel en enthousiast team allround visagisten en (hair)stylisten. Zij volgen continu opleidingen en zijn ingevoerd in internationale trends. Deze gecertificeerde professionals zijn in te zetten voor modeshows, events, fotoshoots en tv om uw modellen, celebreties en artiesten te voorzien van de juiste look. Het Superlooks merkenteam kan u – indien gewenst- ook ondersteunen bij het vormgeven van uw artistieke concept.

Onze professionals gebruiken de brede range Superlooks producten. Super ‘fashion’ kwaliteit ontwikkeld door en getoetst aan de criteria van vakmensen.

 

Superlooks voor ultieme corporate identity
Superlooks Agency is in te schakelen om medewerkers die het visitekaartje van uw bedrijf zijn een ‘corporate look’ te geven. Een uitstraling die past bij uw merk, nu ook uitgedragen in make-up, haar en kleding. Denk aan facility managers van hotels,  medewerkers in de retail, reisorganisaties en banken.

De merkspecialisten van Superlooks vertalen uw merkstrategie in een ‘corporate look’.  Onze professionals leiden uw medewerkers op om deze look dagelijks uit te oefenen. Zij geven frequent workshops aan cursisten en  zijn in staat om uw medewerkers snel op te leiden. Wij leveren deze diensten in onze ruime beauty plaza’s in Rotterdam en Amsterdam of bij u op locatie.