SUPERLOOKS Academy

Superlooks Cosmetics wil iedereen inspireren en motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Vanuit die gedachte is de Academy opgericht.

Bij de Superlooks Academy word je klaargestoomd voor het vak van make-up artist. Wanneer je de opleiding succesvol hebt afgerond, kun je met ons certificaat aan de slag als make-up artist in de fashion en beauty industrie. Aan het begin van de opleiding krijg je van ons een uitgebreid make-up en penselen starterspakket. Zo heb je direct de tools in handen om als professional te starten.

Programma

Gedurende 12 weken heb je één dag per week les op de Academy en elke week krijg je een huiswerkopdracht mee. Het programma is afgestemd op de eisen die gesteld worden aan een professionele make-up artist en bevat onder meer de onderdelen :

  • Foundation & concealer
  • Smokey Eyes
  • Shape en Highlight
  • Wenkbrauwen
  • Eyeliner
  • Lippen
  • Donkere huid
  • Arabische huid

Je sluit de opleiding af met een examen met onder meer een professionele fotoshoot. Vooraf wordt er een thema meegegeven, waar jij jouw creativiteit op los kunt laten. Tijdens deze shoot werk je samen met een team van hairstylisten, modellen en fotografen.

Het eindresultaat van deze shoot is een uitermate geschikt begin van jouw portfolio.

Docenten

Aan de Superlooks Academy krijg je les van de founder van Superlooks Cosmetics Dorina van der Graaff en diverse gastdocenten. Allen gedreven, enthousiaste professionals die al jarenlang succesvol meedraaien in de visagiewereld, fashionshows en televisieprogramma's.

Data

De opleidingen worden gegeven op zondag of maandag en starten op zondag 10 september en maandag 11 september.

Locatie

De opleiding wordt gegeven op de SuperLooks Academy in Diemen

Kosten

Stage

Het is mogelijk om stage te lopen in één van onze studio’s. Bovendien kun je praktijkervaring opdoen tijdens fotoshoots en modeshows.

Masterclasses

Na het afronden van je opleiding kun je bij ons diverse masterclasses volgen om je verder te specialiseren. Wij hebben een wisselend aanbod van uiteenlopende masterclasses, zoals Fashion & Beauty, Arabic/Indian make up, Bruids make-up, hairstyling of salestrainingen. Deze masterclasses worden gegeven door verschillende succesvolle professionals.

Contact


academy@superlooks.eu