logo
Jezelf zijn, het klinkt zo eenvoudig, maar het is zo moeilijk. Zeker in een tijd waarin opvattingen over schoonheid snel veranderen.

Heb vertrouwen in wie je bent en probeer je niet te laten leiden door schoonheidsidealen en algemeen geldende opvattingen. Want de mensen die echt mooi zijn, hebben dat vooral te danken aan het feit dat ze zichzelf zijn gebleven.

Make-up is volgens Superlooks een middel om je nog meer te laten stralen en zelfvertrouwen te geven. Dat is onze basis. Maar een goed product is natuurlijk nog maar het begin. Het gaat er ook om hoe die producten toe te passen. Om je daarbij te helpen leert Superlooks je hoe je de beste looks kunt maken. Looks die vooral bij jezelf passen. Voor iedere gelegenheid. Zodat je altijd je allerbeste zelf kan zijn!
Contact | Webshop | Faq
info@superlooks.eu 020 420 10 20

Ons aanbod

Bij Superlooks Cosmetics hebben we een aantal workshops om een prachtige look te creëren. Volg bijvoorbeeld onze workshop Make-up Secrets, waarbij je jezelf een mooie daglook aanmeet. Of ga in een van onze Masterclasses juist dieper in op technieken als contouring, een winged eyeliner of de classic smokey eye. Ben je op zoek naar een leuk uitje voor je vrijgezellen, je verjaardag of als bedrijfsuitje? Ook dan kun je bij Superlooks Cosmetics terecht. Je kunt speciale groepsworkshop volgen vanaf 8 personen (fotoshoot optioneel).

 

Welke workshop je ook volgt, het doel is je te inspireren en motiveren om het beste uit jezelf te halen. Groei en ontwikkeling staan centraal in het leven en de carrière van Dorina van der Graaff. Als Founder en het Creatieve Brein achter Superlooks wil zij niets liever dan iedereen zichzelf te laten zijn; je mooiste zelf.

 

experience-01
Make-up Secrets

Benieuwd naar onze 2,5 uur durende workshops? Je leert allerlei tips & tricks van ervaren visagisten, voor een mooie daglook.

Masterclasses

Je krijgt elke maand de kans om onze exclusieve masterclasses bij te wonen. Je krijgt na afloop een bijbehorend make-up pakket cadeau.

Groepsarrangementen

Je kunt bij Superlooks een luxe visagie workshops boeken, speciaal voor groepen vanaf 8 personen.

Agenda Reserveringen

Je kunt hier jouw reservering wijzigen met de unieke code die je ontvangen hebt, via e-mail.